Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

THERMOKAPA

Yψηλή απόδοση σε αρμονία με τη φύση.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν την αυξανόμενη ανάγκη που εκφράζεται στις μέρες μας για καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και υψηλότερη ενεργειακή απόδοση.
Με προϊόντα υψηλής απόδοσης βασισμένα σε φυσικές πρώτες ύλες και την ανάπτυξη βιώσιμων καινοτομιών, η Bauer προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και περιβαλλοντική συμβατότητα.

 


Εξοικονόμηση ενέργειας

Η ενεργειακή κατανάλωση του κτιριακού τομέα αντιπροσωπεύει το 40% της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης και ευθύνεται για το 45% των εθνικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η εξοικονόμηση ενέργειας για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ενεργειακής και περιβαλλοντικής απόδοσης των κτιρίων, αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας της BAUER. Με τη χρησιμοποίηση φυσικών μονωτικών επιχρισμάτων και μονωτικών κονιαμάτων με δυνατότητα διαπνοής εξασφαλίζεται η βέλτιστη θερμομόνωση, ενώ διατηρείται η ικανότητα διαπνοής της τοιχοποιίας προς όφελος της ευημερίας στο εσωτερικό των κτιρίων, τα οποία γίνονται λιγότερο δαπανηρά όσον αφορά τη θέρμανση και την ψύξη τους, και περισσότερο υγιή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Για περισσότερες πληροφοριες πιέστε εδώ.