• Κονιάματα δόμησης
  • Επισκευαστικά- Στόκοι σπατουλαρίσματος
  • Αδιαβοροχποιητικά- Βελτιωτικές ρητίνες
  • Κόλλες πλακιδίων- Αρμόστοκοι
  • Κονιάματα επιχρισμάτων

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Κονιάματα Δόμησης

Λάσπη Χτισίματος LX 40

Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το φαιό τσιμέντο Portland, αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας από μάρμαρο Διονύσου, υδράσβεστο, και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της συγκόλλησης. Απαιτείται ανάμιξη μόνο με νερό. ‘Ετσι αυξάνεται σημαντικά η ταχύτητα παρασκευής του υλικού και κατασκευής της τοιχοποιίας.

Χρήσεις : Για χτίσιμο τούβλων, τουβλίνας, τσιμεντόλιθων, πέτρας, και γενικά κάθε είδους δομικού υλικού σε εσωτερικά χωρίσματα και εξωτερικές τοιχοποιίες. Χρησιμοποιείται για την στρώση πλακών πεζοδρομίου, κυβόλιθων και πλακών Καρύστου.

 

 

Συνδετική Κονία Πορομπετόν KL 101

Έτοιμο λευκό βιομηχανικό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής, επιλεγμένης κοκκομετρίας αδρανή και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της συγκολλητικότητας.

Χρήσεις : Χρησιμοποιείται σαν συνδετικό υλικό για το χτίσιμο και την συγκόλληση των δομικών στοιχείων από πορομπετόν (YTONG - ALFABLOCK) αλλά και άλλων παρόμοιων στοιχείων, τόσο σε εξωτερικές όσο και σε εσωτερικές τοιχοποιίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την συγκόλληση και άλλων δομικών υλικών όπως διακοσμητικά τούβλα κ.λπ.

 

 

Επισκευαστικά-Στόκοι Σπατουλαρίσματος

Επισκευαστικό κονίαμα για μπετόν BS 18

Λεπτόκοκκο, ινοπλισμένο, γκρι τσιμεντοειδές κονίαμα, κατάλληλο  για  την  αισθητική  επισκευή  (στοκάρισμα) στοιχείων  του  εμφανούς  σκυροδέματος.    Περιέχει  ρητίνες  που  βελτιώνουν  τη  συγκόλληση  με  το  υπόστρωμα  και  αυξάνουν  την  ελαστικότητα  και  την  υδατοστεγανότητα. Δεν περιέχει ασβέστη. Χρήσεις : Χρησιμοποιείται  για  το  κλείσιμο  και  την  αισθητική  επισκευή  των  φυσαλίδων  και  των  λοιπών  ατελειών  που  παρατηρούνται  μετά  το  ξεκαλούπωμα  των  διαφόρων  στοιχείων  σκυροδέματος.  Δεν  αποτελεί  λύση  σε  περίπτωση  που  τίθεται  θέμα  στατικής  συμπεριφοράς. Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη μερική  διάβρωση του οπλισμού θα πρέπει να γίνεται έλεγχος  και επισκευή με εξειδικευμένα προϊόντα.


Στόκος σπατουλαρίσματος STUCCO BIANCO

Έτοιμη βιομηχανική λευκή υπερ- λεπτόκκοκη κονία νέας γενιάς με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5), επιλεγμένα αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου και ειδικά ακρυλικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης.

Χρήσεις : Ο στόκος STUCCO BIANCO είναι ένα λεπτόκοκκο υλικό σπατουλαρίσματος για την τέλεια εξομάλυνση επιφανειών από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα και πορομπετόν, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που πρόκειται να βαφούν. Απλώνεται εύκολα στην επιφάνεια χωρίς ανάγκη ασταρώματος και προετοιμασίας με λαδόστοκους. Τρίβεται εύκολα, δεν σκάει, και δεν σβολιάζει. Η προσεγμένη κοκκομετρική διαβάθμιση του προϊόντος, εξασφαλίζει πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο απαιτητικές επιφάνειες. Είναι ιδανικός και για μερεμέτια. Αναπνέει και είναι φιλικός προς το περιβάλλον

 

Αδιαβροχοποιητικά-Βελτιωτικές Ρητίνες

Σιλικονουχο αδιαβροχοποιητικό σοβάδων MS 33

Διαφανές σιλικονούχο στεγανωτικό απορροφητικών επιφανειών, με μεγάλη δυνατότητα διείσδυσης. Είναι έτοιμο προς χρήση και η απουσία διαλυτών το κάνει φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον.

Χρήσεις : Χρησιμοποιείται για την στεγάνωση και προστασία των κοινών και των έγχρωμων τσιμεντούχων σοβάδων, αλλά και σε κάθε άλλη απορροφητική επιφάνεια όπως σκυρόδεμα, κεραμίδια, τσιμεντοκονίες, μωσαϊκά ταρατσών, απορροφητικά πετρώματα, φυσικούς λίθους κ.λπ. Προστατεύει τα δάπεδα, και τα αγυάλιστα μάρμαρα από το νερό και τους ρύπους. Προστατεύει τα φυσικά χρώματα των σοβάδων και των φυσικών πετρωμάτων χωρίς να ξεφλουδίζει και να γυαλίζει. Σταθεροποιεί την απόχρωση των έγχρωμων τσιμεντούχων επιχρισμάτων, η οποία δεν σκουραίνει πλέον με τη διαβροχή. Στεγανοποιεί και προστατεύει τους αρμούς στα πλακίδια.

 

 

Διαφανές ακρυλικό αστάρι νερού MST 11

Ακρυλικό διαφανές αστάρι νερού για την προετοιμασία των επιφανειών πριν το βάψιμο. Διαφέρει σημαντικά έναντι των κοινών ασταριών, διότι τα σωματίδια της ρητίνης είναι δέκα φορές μικρότερα, με αποτέλεσμα να διεισδύει βαθιά μέσα στην επιφάνεια του υποστρώματος και να δημιουργεί καλύτερη αγκύρωση.

Χρήσεις : Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, οι οποίες είναι απορροφητικές και δημιουργεί καλύτερη πρόσφυση της επόμενης στρώσης σοβά ή του χρώματος με το υπόστρωμα αποτρέποντας το ξεφλούδισμα. Εφαρμόζεται σε παλαιές ή νέες επιφάνειες, όπως: σοβάς, σπατουλαριστοί τοίχοι μπετόν. Ισχυροποιεί και σταθεροποιεί πορώδεις επιφάνειες που θα βαφούν με πλαστικό ή ακρυλικό χρώμα. Λόγω της μείωσης της απορροφητικότητας του υποστρώματος βελτιώνεται ο απαιτούμενος χρόνος βαφής και αυξάνεται η καλυπτικότητα του χρώματος. Χρησιμοποιείται επίσης σαν αστάρι στις επιφάνειες που πρόκειται να επιχριστούν με έγχρωμο σοβά, έτσι ώστε να μειώνεται η απορροφητικότητα του υποστρώματος και ο έγχρωμος σοβάς να στεγνώνει ομοιόμορφα.

 

Ελαστομερές μονωτικό χρώμα SUPER PAINT

Ακρυλικό, ελαστομερές, προστατευτικό /μονωτικό χρώμα, με βάση ελαστομερείς, 100% ακρυλικές ρητίνες, που προσφέρει εγγύηση υψηλής προστασίας των εξωτερικών επιφανειών τοιχοποιίας σε βάθος χρόνου.

Χρήσεις: Συνδυάζει τις ιδιότητες του μονωτικού και του χρώματος σε ένα προϊόν, χωρίς να χρειάζεται να επαναβαφεί με συμβατικό ακρυλικό χρώμα. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους επιφάνεια όπως σοβά, μπετόν, τσιμεντοσανίδα, συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

 

 

Oικοδομική ρητίνη κονιαμάτων MP20

Συνθετικό πρόσμικτο γαλάκτωμα κονιαμάτων. Βελτιώνει την εργασιμότητά τους ενώ παράλληλα αυξάνει τις μηχανικές και χημικές αντοχές τους. Λόγω της μελετημένης σύνθεσής του αυξάνει την πρόσφυση, την ελαστικότητα και τη στεγανοποίηση τόσο των έτοιμων, όσο και των παραδοσιακών κονιαμάτων. Είναι χρήσιμο σε κάθε εργασία χτισίματος, σοβατίσματος και γεμισμάτων δαπέδων (τσιμεντοκονίες) καθώς και κατά την τοποθέτηση μαρμάρων και κεραμικών πλακιδίων.

Χρήσεις : Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα παραδοσιακά και έτοιμα κονιάματα: • Λάσπη χτισίματος: Βελτιώνει τη συγκολλητική ικανότητα των κονιαμάτων • Σοβάδες: Βελτιώνει την πρόσφυση, την αντοχή και τη στεγανότητά τους. Ειδικότερα, συνιστάται η χρήση του στον πεταχτό σοβά SV 1, όταν αυτός εφαρμόζεται σε δύσκολες επιφάνειες, όπως λείο ή εμφανές μπετόν κ.λπ. και γίνεται με την αντικατάσταση μέρους του νερού με το MP 20. • Αυξάνει την πρόσφυση και την αντοχή στην υγρασία των προϊόντων κόλλας. Ενισχύει τους αρμόστοκους στην υγρασία και την παγωνιά αυξάνοντας παράλληλα και τις μηχανικές τους αντοχές. Δημιουργεί κατάλληλη επιφάνεια για πρόσφυση της κόλλας σε μη απορροφητικές επιφάνειες όπως παλιά πλακίδια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.τ.λ. Απαραίτητο αστάρι του γυψοσοβά που πρόκειται να επενδυθεί με πλακίδια. Αποτρέπει τη συρρίκνωση και τις μικρορηγματώσεις κατά την πήξη των τσιμεντοκονιαμάτων. • Στεγανωτικό επαλειφόμενο κονίαμα: Βελτιώνει την στεγάνωση και την ελαστικότητα του κονιάματος. • Στόκος σπάτουλας: Ενισχύει και βελτιώνει την αντοχή και την πρόσφυση. • Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αστάρι πάνω σε σκυρόδεμα, τούβλα ή παλαιότερο κονίαμα αραιωμένο με νερό (50 - 100% νερό), πριν την εφαρμογή κάποιου κονιάματος. Οι εξωτερικοί βορινοί τοίχοι κατοικιών εάν ασταρωθούν προστατεύονται από την υγρασία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να λαμβάνεται, ώστε η εφαρμογή του κονιάματος να γίνεται πριν το στέγνωμα της επάλειψης.

 

 

 

Κόλλες Πλακιδίων-Αρμόστοκοι

Λευκή κόλλα πλακιδίων universal white

Λευκή κόλλα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5), αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης και για μηδενική ολίσθηση στον τοίχο.

Χρήσεις : Η λύση για τους επαγγελματίες. Ισχυρές συγκολλήσεις κεραμικών και μονόπυρων πλακιδίων και διακοσμητικών τούβλων σε συνήθη τσιμεντοειδούς βάσης υποστρώματα δαπέδου ή τοίχου, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Σε περίπτωση που η εφαρμογή γίνει σε πλακίδια περιορισμένης απορροφητικότητας, συνιστάται η πρόσμιξη στο μίγμα κατά την ανάδευση, ρητίνης MARMOLINE MP 20.

 

 

Ακρυλική κόλλα κεραμικών πλακιδίων SUPER100

Λευκή κόλλα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5), ενισχυμένη με πολυμερείς ρητίνες, αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης των πλακιδίων σε δύσκολες, χαμηλής απορροφητικότητας επιφάνειες. Κατάλληλη για περιπτώσεις όπου απαιτείται ισχυρή συγκόλληση με μηδενική ολίσθηση των πλακιδίων στον τοίχο και διευρυμένο ανοικτό χρόνο εφαρμογής.

Χρήσεις : Η σίγουρη απάντηση στις απαιτητικές περιπτώσεις. Επιτυγχάνει ισχυρές τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου όπως πλακιδίων χαμηλής απορροφητικότητας, πλακιδίων τύπου clinker, τεχνητών γρανιτών, διακοσμητικών πετρών, πλακών Καρύστου κ.λπ. Ιδανική για συνήθη υποστρώματα δαπέδου ή τοίχου, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου όπως μπετόν, πορομπετόν, τσιμεντοκονίες, σοβάδες, κ.λπ. Κατάλληλη και για παλιές πλακοστρώσεις μαρμάρων και μωσαϊκών, αφού προηγηθεί αστάρωμα της επιφάνειας με το χαλαζιακό αστάρι πρόσφυσης MARMOLINE PRO CONTACT.

 

 

Ελαστική κόλλα κεραμικών πλακιδίων FLEX2000

Λευκή, τσιμεντοειδούς βάσης, κόλλα πλακιδίων παντός τύπου, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι -52,5), ενισχυμένη με πολυμερείς ρητίνες, επιλεγμένα αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης των πλακιδίων σε δύσκολες, μη απορροφητικές επιφάνειες όπου απαιτείται ελαστική και ισχυρή συγκόλληση. ‘Έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ανθεκτική σε υγρό περιβάλλον και με μεγάλη αντοχή στον παγετό.

Χρήσεις : Ισχυρές συγκολλήσεις πλακιδίων παντός τύπου όπως: κεραμικών, porcelanato, πλακιδίων χαμηλής και μηδενικής απορροφητικότητας, μαρμάρου και γρανίτη, προϊόντων από γυαλί, ψηφίδων, πλακών Καρύστου ή άλλων φυσικών υλικών. Εφαρμογή σε οποιοδήποτε υπόστρωμα σοβά, μπετόν, πορομπετόν, σε δάπεδο ή τοίχο, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ακόμα και σε θερμαινόμενα δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, jacuzzi, χαμάμ, πισίνες. Για εφαρμογή πάνω σε γυψοσανίδες, πρέπει να προηγείται αστάρωμά τους με το ακρυλικό αστάρι νερού MARMOLINE MST 11. Για εφαρμογή πάνω σε μωσαϊκά, παλαιά μάρμαρα ή πλακάκια, πρέπει να προηγείται αστάρωμα της επιφάνειας με το χαλαζιακό αστάρι πρόσφυσης MARMOLINE PRO CONTACT.

 

Αρμόστοκος κεραμικών πλακιδίων & πέτρας 6-20mm

Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα αρμολόγησης (στοκαρίσματος) κεραμικών πλακιδίων παντός τύπου, απορροφητικών και μη, για αρμούς πάχους 6 έως 20 mm. Με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5), επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή και πρόσθετα, που βελτιώνουν την πρόσφυση και την εργασιμότητά του.

Χρήσεις : Χρησιμοποιείται για την αρμολόγηση των κεραμικών πλακιδίων με αρμό μεγάλου πλάτους και βάθους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε δάπεδο και σε τοίχο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρμολόγηση πλακιδίων τύπου cotto και για κάθε είδους διακοσμητικά τούβλα, φυσικά και τεχνητά υλικά, πλάκες Καρύστου, συνθετικές πέτρες, πλακίδια τύπου klinker κ.λπ. Το υλικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία και τον παγετό. Ο καθαρισμός της επιφάνειας γίνεται με υγρό σφουγγάρι και νερό

 

 

Κονιάματα Επιχρισμάτων

Σοβάς μίας στρώσης SV 100

Οικονομία: ένα χέρι, τελική, λευκή επιφάνεια. Ελαφρύς και υδατοαπωθητικός

Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5) λεπτόκοκκα αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου, υδράσβεστο, και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης. Απαιτείται ανάμιξη μόνο με νερό. Έτσι μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος παρασκευής του υλικού και αυξάνεται η ταχύτητα εφαρμογής του υλικού.
Χρήσεις : Χρησιμοποιείται ως σοβάς μίας στρώσης σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, μετά τον πεταχτό σοβά υψηλής αντοχής (SV1). Αντικαθιστά το λάσπωμα και το μάρμαρο συνδυάζοντας και τα δύο σε μία στρώση. Εφαρμόζεται όπως ο βασικός σοβάς και τρίβεται όπως το μάρμαρο. Το πάχος εφαρμογής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 cm. Λόγω της φύσης και της λεπτής κοκκομετρίας του περιεχομένου μαρμάρου Διονύσου (<1mm) δίνει λευκή και λεία τελική επιφάνεια έτοιμη για τρίψιμο και βαφή. Σε ειδικές περιπτώσεις το προϊόν μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη ρητίνης MARMOLINE MP 20.

 Σοβάς μιας στρώσης SV60
Τελική επιφάνεια με ένα χέρι
Έτοιμο, βιομηχανικό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5) ασβεστολιθικά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, υδράσβεστο, και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης. Απαιτείται ανάμιξη μόνο με νερό. Έτσι μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος παρασκευής του υλικού και αυξάνεται η ταχύτητα εφαρμογής του υλικού.
Χρήσεις : Χρησιμοποιείται ως σοβάς μίας στρώσης σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες μετά τον πεταχτό σοβά υψηλής αντοχής SV1. Αντικαθιστά το λάσπωμα και το μάρμαρο συνδυάζοντας και τα δύο σε μία στρώση. Εφαρμόζεται όπως ο βασικός σοβάς και τρίβεται όπως το μάρμαρο. Το πάχος εφαρμογής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2,5 cm. Δίνει λεία τελική επιφάνεια έτοιμη για τρίψιμο και βαφή, χάρη στη φύση και τη λεπτή κοκκομετρία του περιεχομένου ασβεστολιθικού αδρανούς υλικού (1,2mm). Η εφαρμογή γίνεται είτε με το χέρι, με μυστρί (για μερεμέτια), είτε με πρέσες σοβατίσματος. Σε ειδικές περιπτώσεις το προϊόν μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη ρητίνης MARMOLINE MP 20.
 
Σοβάς βασικής στρώσης SV2
Η βασική στρώση σοβά για οδηγούς και γεμίσματα
Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το φαιό τσιμέντο Portland, αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρικής διαβάθμισης από λευκό μάρμαρο Διονύσου, υδράσβεστο, και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης σε δύσκολες επιφάνειες. Απαιτείται ανάμιξη μόνο με νερό. Έτσι μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος παρασκευής του υλικού.
Χρήσεις:  Χρησιμοποιείται ως βασική στρώση σοβά (λάσπωμα ή «χοντρό») σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες κατά την εφαρμογή της τεχνικής των τριών στρώσεων, δημιουργώντας την κατάλληλη επίπεδη επιφάνεια πάνω στην οποία θα περαστεί ο  τελικός λευκός σοβάς (φινίρισμα μαρμάρου). Κατάλληλο και για την κατασκευή οδηγών από λάσπη. Εφαρμόζεται πάνω σε τούβλα, τσιμεντόλιθους, στοιχεία πορομπετόν, επιφάνειες σκυροδέματος (κολώνες - ταβάνια - δοκάρια κ.λπ.) πέτρα, θερμομονωτικές πλάκες και λοιπά υλικά, αφού έχει απαραίτητα προηγηθεί εφαρμογή του πεταχτού σοβά (SV 1). Σε ειδικές περιπτώσεις το προϊόν μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη του ενισχυτικού ακρυλικού γαλακτώματος MARMOLINE MP 20.
 
Έτοιμο μάρμαρο SV3
Τελικό λείο φινίρισμα
Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5) λεπτόκοκκα αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου, υδράσβεστο, και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης. Απαιτείται ανάμιξη μόνο με νερό. Έτσι μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος παρασκευής του υλικού.
Χρήσεις : Χρησιμοποιείται κατά την εφαρμογή της τεχνικής των τριών στρώσεων, ως τελική στρώση σοβά (μάρμαρο) σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες οι οποίες προηγουμένως έχουν επιπεδωθεί με τον σοβά βασικής στρώσης (SV2). Λόγω της φύσης και της λεπτής κοκκομετρίας του περιεχομένου μαρμάρου Διονύσου (<1mm) δίνει λευκή και λεία τελική επιφάνεια έτοιμη για τρίψιμο και βαφή. Σε ειδικές περιπτώσεις το προϊόν μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη ρητίνης MARMOLINE MP 20.
 
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΣΟΒΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ FP140
Τελική στρώση λευκού μαρμάρου που προστατεύει από υγρασία και νερό
Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5), λεπτόκοκκα αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου, υδράσβεστο, και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης και την επίτευξη αδιαβροχοποίησης. Απαιτείται ανάμιξη μόνο με νερό. ‘Ετσι μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος παρασκευής του υλικού και αυξάνεται η ταχύτητα εφαρμογής.
Χρήσεις : Χρησιμοποιείται κατά την εφαρμογή της τεχνικής των τριών στρώσεων, ως τελική στρώση σοβά (μάρμαρο) σε εξωτερικές επιφάνειες οι οποίες προηγουμένως έχουν επιπεδωθεί με τον σοβά βασικής στρώσης SV2. Έχει αποδειχθεί ιδανικό ως προστασία απ’ την υγρασία σε παραθαλάσσιες κατοικίες, νησιά, ορεινές – ημιορεινές περιοχές κ.λ.π. Χάρη στη φύση και τη λεπτή κοκκομετρία του μαρμάρου Διονύσου (<1mm) που περιέχει, δίνει λευκή και λεία τελική επιφάνεια έτοιμη για τρίψιμο και βαφή. Σε ειδικές περιπτώσεις το προϊόν μπορεί να ενισχυθεί επιπλέον, με την προσθήκη ρητίνης MARMOLINE MP 20.
 
Έγχρωμος παστώδης ρητινούχος σοβάς SVR
Ελαστική κάλυψη, διακόσμηση, αδιαβροχοποίηση
Έτοιμος προς χρήση, λευκός ή έγχρωμος ρητινούχος σοβάς σε παστώδη μορφή. Διατίθεται σε διάφορες κοκκομετρίες με ειδικά διαβαθμισμένα αδρανή άριστης ποιότητας. Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την κοκκομετρία, έχουμε την διαμόρφωση λείας ή αδρής τελικής επιφάνειας.
Χρήσεις:Χρησιμοποιείται σαν τελική επικάλυψη πάνω σε θερμομονωτικές πλάκες του πιστοποιημένου συστήματος MARMOLINE MONOSIS, σε παλαιές και νέες επιφάνειες κτιρίων. Είναι ιδανικός προς χρήση σε επιφάνειες από εμφανές μπετόν, σοβά τελικής στρώσης, παλαιές βαμένες επιφάνειες, τσιμεντοσανίδες, γυψοσανίδες. Λόγω της μεγάλης ελαστικότητας που διαθέτει, γεφυρώνει τυχόν αστοχίες σε επιφάνειες τοιχοποιίας, (τριχοειδείς ρωγμές) που είναι δυνατόν να υπάρχουν σε παλαιά κτίρια και δεν επιτρέπει σε αυτές να εμφανισθούν ξανά.
 
Ρητινούχα κόλλα συγκόλλησης θερμομονωτικών πλάκών διογκωμένης & εξηλασμένης πολυστερίνης- monosis  FK201
Εγγυάται πανίσχυρες συγκολλήσεις σε κάθε υπόστρωμα
Έτοιμο ειδικό βιομηχανικό ινοπλισμένο κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης, ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά με βάση το φαιό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι - 52,5), αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, ίνες και ειδικά πρόσθετα για ισχυρή πρόσφυση στις επιφάνειες των θερμομονωτικών πλακών.
 Χρήσεις: Χρησιμοποιείται για την συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών από εξηλασμένη, διογκωμένη πολυστερίνη, πετροβάμβακα, στις εξωτερικές αλλά και στις εσωτερικές επιφάνειες  κτιρίων σε επιφάνειες όπως, μπετόν, τούβλα, σοβάς, πέτρα, πορομπετόν κ.λ.π. Αποτελεί μέρος του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) MARMOLINE MONOSIS. Χρησιμοποιείται και σαν υλικό προετοιμασίας των θερμομονωτικών πλακών για τις επόμενες στρώσεις σοβάδων που ακολουθούν, σε συνδυασμό με το υαλόπλεγμα MARMOLINE A 3000 για την αποφυγή ρηγματώσεων.
 
Λευκό ινοπλισμένο κονίαμα για εξωτερική θερμομόνωση FK 202
Ετοιμο, λευκό, ειδικό, βιομηχανικό, τσιμεντοειδούς βάσης, ινοπλισμένο κονίαμα, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι - 52,5), ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, ίνες  και ειδικά πρόσθετα για την πρόσφυση στις επιφάνειες των θερμομονωτικών πλακών.
 Χρήσεις: Χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των θερμομονωτικών πλακών από διογκωμένη, εξηλασμένη πολυστερίνη, πετροβάμβακα, για τον οπλισμό των επιφανειών αυτών, με το πιστοποιημένο υαλόπλεγμα MARMOLINE Α 3000 σε εξωτερικές αλλά και σε εσωτερικές επιφάνειες κτιρίων. Χρησιμοποιείται επίσης και σαν κόλλα συγκόλλησης των θερμομονωτικών πλακών σε επιφάνειες όπως, μπετόν, τούβλα, σοβάς, τσιμεντόλιθοι, πορομπετόν, πέτρα κ.λ.π. σε εξωτερικές αλλά και σε εσωτερικές όψεις κτιρίων. Αποτελεί μέρος του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) MARMOLINE MONOSIS.
 
Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης
Το MARMOLINE MONOSIS είναι ένα πλήρες πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής μόνωσης κτιρίων (παλαιών και νέων) προσαρμοσμένο στις εξαιρετικά ιδιαίτερες Ελληνικές κλιματικές συνθήκες, δηλαδή κρύο το χειμώνα και ζέστη το καλοκαίρι. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας, η διαφορά της θερμοκρασίας (min - max) στην εξωτερική επιφάνεια του τοίχου ξεπερνά και τους 60°C με αποτέλεσμα να απαιτούνται ειδικά δομικά υλικά που να αντέχουν και να αποδίδουν σε αυτό το εύρος των θερμοκρασιών.
 
Χρήσεις Παλαιά κτίρια: Κτίρια που δεν είναι θερμομονωμένα, με συνέπεια τη σημαντική αύξηση στο κόστος θέρμανσης και ψύξης.
Νέα κτίρια: Κτίρια όπου αν κι έχει προβλεφθεί μόνωση του σκελετού και των τοίχων, η μόνωση τέτοιου τύπου δεν λειτουργεί έχοντας σαν αποτέλεσμα σημαντικές απώλειες και υγροποίηση υδρατμών στην εσωτερική επιφάνεια των τοίχων.