• Εξηλασμένη πολυστερίνη
  • Neopor γραφιτούχα πολυστερίνη
  • Πετροβάμβακας

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Εξηλασμένη πολυστερίνη-Fibran xps

 Το Fibran xps ως μόνιμη και αποτελεσματική θερμική μόνωση χρησιμοποιείται εκτεταμένα καλύπτοντας επιτυχώς όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, τόσο των κτηριακών, όσο και των βιομηχανικών εφαρμογών. Τα πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης FIBRANxps είναι η εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε φορτία και η κλειστή δομή των κυψελίδων, η οποία επιτρέπει τη χρήση τους σε υγρό περιβάλλον. Tα προϊόντα με αδρή και ανοιχτή επιφανειακή δομή, προσφέρονται ως κατάλληλο υπόστρωμα για την εφαρμογή επιχρισμάτων.

Neopor γραφιτούχα πολυστερίνη

Το Neopor® είναι η γραφιτούχα θερμομονωτική πλάκα νέας γενιάς. Είναι ένα πρωτοποριακό μονωτικό υλικό, προϊόν έρευνας και καινοτομίας των εργαστηρίων της εταιρίας BASF. Αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν για τη θερμομόνωση των κτιρίων καθώς διαθέτει θερμομονωτικές ιδιότητες που δεν διαθέτει κανένα προϊόν συμπυκνωμένου πολυστυρενίου.
Η βασική διαφορά μπορεί να γίνει αντιληπτή με γυμνό μάτι στο γκρι-ασημί χρώμα που οφείλεται στην προσθήκη γραφίτη στο υλικό, ο οποίος απορροφά και αντανακλά τη θερμική ακτινοβολία, βελτιώνοντας έως και 20% την θερμομονωτική απόδοση της διογκωμένης πολυστερίνης.   

Πετροβάμβακας- Fibran geo

Διαστάσεις: 1200*600mm

Τα προϊόντα Fibran geo είναι θερμοηχομονωτικά υλικά, με υψηλή αντοχή σε μεγάλες θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας έτσι την πυραντίσταση της κατασκευής. Oι ίνες αντέχουν σε υψηλότερες από 1000 °C θερμοκρασίες, καθώς δεν επηρεάζονται οι μονωτικές ιδιότητες του υλικού ούτε η διαστασιακή του σταθερότητα, ακόμη και αν η συνδετική ρητίνη εξατμιστεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.